Om nettsida

Norsk institutt for bunad og folkedrakt (NBF) fekk nye heimesider i mai 2018. Sidene har nytt design, meir kjeldekunnskap og betre oversikt. Sidene er utvikla på museet, i samarbeid med MuseumsIT.

NBF bruker informasjonskapslar (cookies) på nettsidene til å samle informasjon anonymt, for eksempel til web- og brukarstatistikk. Dette er for at vi skal forstå og gjere tenestane våre betre. For å analysere bruken av nettsidene nyttar vi Google Analytics. Vi registrerer informasjon om kva for sider som blir besøkt, kor brukarane kjem frå, når sidene blir besøkt, kva for plattformer og einingar som er mest brukt osb. Ved å besøke og bruke NBF sine nettsider samtykker du til denne bruken.

Dei aller fleste moderne nettsider nytter informasjonskapslar i dag. Ein informasjonskapsel er ei tekstfil som blir lagt i internminnet til nettlesaren din. Du kan sjølv velje om du vil tillate dette eller ikkje, og du kan slette informasjonskapselen når du vil. Informasjonskapselen vil berre bli installert i nettlesaren på den eininga du besøker nettsida vår med.

  • Band frå Røldal (Foto: NBF) (Foto/Photo)
    1/1
    Band frå Røldal (Foto: NBF)